Optifree Express is een alles-in-één lenzenvloeistof waar je alles mee kunt. Desinfecteren, bewaren, hydrateren en afspoelen; het gebeurt allemaal terwijl je lenzen zijn opgeborgen in hun container. Er zijn dus veel lenzendragers die kiezen voor deze lenzenvloeistof en dat is niet alleen omdat het zo gebruiksvriendelijk is. Optifree Express is namelijk ook van erg goede kwaliteit, het zorgt voor een langdurig comfort en is goed betaalbaar. Wil jij overstappen naar deze veelzijdige lenzenvloeistof? Dan doe je dat met het onderstaande handige stappenplan.

Je opticien inlichten van Optifree Express

Je begint altijd met een bezoek aan je opticien. Licht deze in van je plannen naar Optifree Express over te stappen. Vervolgens laat je je ogen goed onderzoeken, zodat je zeker weet dat deze geschikt zijn voor de lenzenvloeistof en zodat je opticien een punt heeft om mee te vergelijken. Hebben je ogen specifieke problemen, zoals een allergie voor conserveringsmiddelen of zijn ze erg droog, dan is het misschien beter om voor een andere lenzenvloeistof te kiezen.

Twee weken uitproberen

Schaf om te beginnen een klein flesje Optifree Express aan. Een reisverpakking is dan ideaal, ook al is dat in verhouding duurder. Je wilt nu nog geen grote flessen kopen, omdat je niet weet hoe je ogen op de verandering zullen reageren. Zorg ervoor dat je exact weet hoe je de lenzenvloeistof moet gebruiken en probeer Optifree Express twee weken uit. Gebruik een nieuwe container voor je lenzen, draag ze niet te lang en berg ze lang genoeg op. Alleen als je de vloeistof correct gebruikt kun je een goede beslissing maken over je ervaring ermee.

Een bezoek aan je opticien

Na twee weken ga je weer terug naar je opticien. Deze onderzoekt je ogen nogmaals om te zien wat de gevolgen zijn van je tweeweekse testperiode. Is de staat van je ogen verbeterd en heb je zelf ook het gevoel dat je lenzen beter aanvoelen en comfortabeler zijn? Dan zal je opticien je het groene licht geven en kun je door naar de volgende stap. Het is ook mogelijk dat je ogen er in gezondheid op achteruit zijn gegaan, ook al voel jij dat nog niet. In dat geval zal je opticien je het advies meegeven om niet over te stappen en je een andere lenzenvloeistof aanraden. De meeste mensen zullen echter positief op Optifree Express reageren en kunnen door naar de volgende stap.

  1. Online lenzenvloeistof kopen

Je weet nu zeker dat je de overstap veilig kunt maken en dat je er baat bij hebt. Nu ga je online op zoek naar de beste deal bij Lens2Day. Vaak kun je Optifree Express met volumekorting kopen en op die manier minder betalen. Schaf gelijk een mooi voorraadje aan en je kunt er even mee voort. Vergeet dan niet om de houdbaarheidsdatum te controleren. Vanaf dat moment heb je een lenzenvloeistof die je lenzen optimaal verzorgt en draag je ze weer met veel plezier.

#

Comments are closed