Heb je last van depressie of vaak hoofdpijn? Dan kun je met omega 3 dit verminderen en dient het ook voor veel andere dingen. Omega 3 zorgt ervoor dat bepaalde vetzuren worden aangemaakt die van een groot belang zijn voor je gezondheid. Omega 3 kun je vooral binnen krijgen door het eten van vette vis. Europese instanties zeggen dat er iedere week 2 maal vis moet worden gegeten, op deze manier kun je het omega 3 in peil houden in je lichaam. Eet je geen vis omdat je het niet lekker vind? Of mag je het niet eten omdat je een veganist bent? Dan moet je zorgen voor een alternatief, zodat je alsnog omega 3 in je lichaam kunt krijgen. Dit doe je door middel met omega 3 supplementen en hieronder kun je daar meer over lezen.

Omega 3 supplementen

Eet je niet genoeg vis en moet je toch omega 3 in je lichaam krijgen voor het aanmaken van vetzuren? Dan zijn omega 3 supplementen die beste oplossing en kun je hier naar kijken via de website carebynature.nl. Deze supplementen zijn ideaal voor het innemen van omega 3 en dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je op de website pillen kopen waar veel omega 3 in zitten, maar kun je ook kijken naar visolie. Visolie kun je ideaal nemen en kun je ook combineren met een lekker drankje. Op de website hierboven kun je ook meer informatie vinden over omega 3, maar ook over omega 6. Zo mag je bijvoorbeeld niet teveel omega 6 in je lichaam hebben en moet er een goede balans ontstaan tussen omega 3 en omega 6. 

Op de website kun je ook een speciale index zelftest halen. Deze test controleert het omega 3 gehalte in je lichaam, op deze manier kun je kijken of je omega 3 status in orde is of juist niet. De test is eenvoudig te gebruiken, maar wel essentieel voor een gezond lichaam. Het geeft ook duidelijk aan hoeveel omega 3 je mist en in welke hoeveelheid je het moet innemen.

Andere supplementen

Naast omega 3 supplementen zijn er natuurlijk ook veel andere supplementen die je goed kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar eiwit supplementen die ideaal werken voor als je wilt werken aan spieropbouw. Je kunt eiwitsupplementen goed combineren met sporten en dit zorgt voor een versneld effect van je spierherstel. Ook heb je andere supplementen die bepaalde stoffen in je lichaam moeten aanvullen. Zo heb je ook vitamine c supplementen die veel worden gebruikt onder de bevolking. Het is wel van belang dat je supplementen gebruikt als laatste middel. Door de stoffen uit natuurlijke producten te halen is het vaak het beste wat je kunt doen.

#

Comments are closed