Om te voorkomen dat je hond last heeft van een slechte adem, is het belangrijk om te zorgen dat hij een schoon gebit heeft. Op deze manier blijft de bek hygiënisch en kan hij geen last krijgen van nare ziektes. Je kunt het gebit van je hond schoon houden op verschillende manieren en met verschillende producten. Zo zijn er speciale speeltjes of tandensprays die het gebit grondig reinigen. Hierdoor zal je hond geen last krijgen van een slechte adem en hoef je je ook geen zorgen te maken over zijn gezondheid. Lees snel verder voor het aanbod aan verschillende producten.

Slechte adem aanpakken met California Pets drinkwater additief

Een veilige en eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je hond geen last heeft van een slechte adem is door California Pets drinkwater additief te gebruiken. Het verzorgt namelijk het gehele gebit en de holte van de bek. Tandplak lost op door California Pets drinkwater additief en tandsteen wordt week gemaakt waardoor je het eenvoudig kunt verwijderen. Daarnaast helpt het ook om tandvleesontsteking en tandbederf te voorkomen.

Zo gebruik je het drinkwater additief

California Pets drinkwater additief is een hele simpele manier om het gebit van je hond goed te verzorgen. Je hoeft alleen maar een theelepel van de vloeistof bij 250 ml drinkwater te doen en de rest wordt voor je gedaan. Het drinkwater wordt dan namelijk omgetoverd tot een mondwater dat het gebit reinigt en verzorgt. Doordat het helemaal geen geurtjes of smaakjes bevat, zal je hond niet eens in de gaten hebben dat hij eigenlijk zijn tanden poetst terwijl hij water drinkt.

AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden om een slechte adem te bestrijden

De AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden is een hele handige manier om de slechte adem van je hond te bestrijden. Met deze innovatieve tandenborstel die speciaal is gemaakt voor huisdieren, kun je namelijk voedselresten eenvoudig verwijderen. Zo kunnen er geen bacteriën zich in deze resten nestelen en krijgen zij dus ook niet de kans om nare geurtjes te verspreiden. Daarnaast helpt het om tandplak, tandsteen en verkleuringen op de tanden bij je hond tegen te gaan.

Zo gebruik je de Pet Tooth Stick voor honden

De tandenborstel is heel gemakkelijk in gebruik. De spons-kop van de stick bestaat uit hele kleine nanodeeltjes die veranderen in buisjes wanneer ze nat worden. Deze buisjes hebben een extreem absorberende kracht waarmee verontreinigingen en vlekken op het tandglazuur snel geabsorbeerd kunnen worden.

Een speeltje om de slechte adem van je hond aan te pakken

Nog een andere manier om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden, is door gebruik te maken van de Chewsi Dental Chew Toy. Dit is een speeltje voor je hond waar hij op moet kauwen dat is gemaakt van natuurlijk en sterk rubber. Hij kan het dus niet zomaar kapot bijten. Door de ribbels en de noppen op het speeltje, worden voedselresten en tandplak eenvoudig verwijderd zonder dat het gebit van je hond aan wordt getast.

Zo gebruik je de Chewsi Dental Chew Toy

Je hoeft in principe niks speciaals te doen om ervoor te zorgen dat je hond de Chewsi Dental Chew Toy gebruikt. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op honden, dus hij zal uit zichzelf al gaan spelen met het speeltje. Je kunt er echter wel nog voor kiezen om tandpasta in het speeltje te doen, zodat het gebit extra grondig schoon wordt gemaakt.

Een tandspray om de slechte adem tegen te gaan

Deze tandspray is speciaal ontwikkeld om tandsteen los te maken, de adem fris te maken en het tandvlees sterk. Door de natuurlijke ingrediënten worden de schadelijke bacteriën gedood, blijven de tanden mooi wit en krijgt je hond weer een frisse adem.

Zo gebruik je de Dr. Brite Natural Tandspray

De Dr. Brite Natural Tandspray is erg gemakkelijk om te gebruiken. Je hoeft namelijk alleen maar meerdere keren per dag de spray te spuiten op de tandvleeslijn van je hond om de mondgezondheid te verbeteren. Jouw huisdier zal de smaak heel erg lekker vinden en het resultaat is voor jou dat je weer kan genieten van een frisse adem.

Een speciale pen om de slechte adem van je hond tegen te gaan

Als je wilt dat je hond van zijn slechte adem en tandplak af komt, is de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen de ideale oplossing voor jou. Hiermee kun je namelijk heel eenvoudig de tandplak verwijderen, waardoor er geen tandsteen kan ontstaan en waardoor schadelijke bacteriën zich niet kunnen nestelen en een slechte adem kunnen creëren.

Zo gebruik je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Het is de bedoeling dat je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen in combinatie met een speciale spray gebruikt. Deze spray krijg je er uiteraard bij wanneer je de pen aanschaft. In deze spray zitten alleen maar natuurlijke producten. Zo zit er kokosolie in, dat de schadelijke bacteriën bestrijdt en de tanden mooi wit houdt. Verder zit er propolis in, een plakkerige stof die gemaakt wordt door honingbijen en al sinds de Oudheid wordt gebruikt vanwege de bacterie- en schimmeldodende werking. Grapefruit zaadolie heeft hetzelfde effect als propolis. Tot slot zit er ook nog peterselie zaadolie in. Dit zorgt ervoor dat je hond weer een frisse adem krijgt.

Verzorg je hond met de OxyFresh Pet Dental Kit

Een goede manier om het gebit van je hond te verzorgen, is door gebruik te maken van deOxyFresh Pet Dental Kit. Dit is een hele handige set met daarin een vinger tandenborstel, een tandpasta en een tandenspray. Deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je huisdier en dus zijn ze veilig om te gebruiken. Ze bevatten actief zuurstof waardoor schadelijke bacteriën niet kunnen overleven en dus ook geen nare geurtjes kunnen verspreiden. Deze kit kun je gemakkelijk meenemen op vakantie of ergens anders naartoe. Het verbetert de gezondheid van je hond doordat de tanden mooi schoon zijn en de conditie van het tandvlees verbetert.

Naast het gebit van je hond is het schoonmaken van de oren van je hond ook belangrijk. En niet alleen de oren van de hond, ook de vacht. Dit kan bijvoorbeeld met een speciale hondenshampoo. De oren reinigen van de hond is belangrijk, omdat je zo oorontsteking bij je hond kunt voorkomen.

#

Comments are closed